Sök resa
Santa Pola Reseguide

Santa Pola Reseguide

På Costa Blanca nära några av Spaniens bästa stränder ligger Santa Pola perfekt för de som vill kombinera en paus i solen med en chans att utforska några av områdets främsta naturliga och historiska sevärdheter. Med sina antika ruiner, vackra omgivande landsbygd och närheten till några av Costa Blanca livligaste orter är en resa till Santa Pola något för alla.

Upptäck Santa Pola
Santa Pola är perfekt för de som antingen vill tillbringa en avkopplande semester på stranden eller vill ha en fartfylld paus och utforska allt som Costa Blanca har att erbjuda.

Familjer kommer att älska Playa Lisa där du hittar massor av faciliteter med trampbåtar och båtar du kan hyra för dagen, medan par kan ta en promenad till La Gola, en av de vackraste orörda, avskilda stränderna i Spanien som bara kan nås till fots. För något lite livligare finns de proppfulla stränderna i Alicante och Benidorm med sina vattensporter, barer och restauranger, bara en kort bilresa bort.

Resa Stockholm – Santa Pola

Santa Pola     nätter     Se mer
Santa Pola     nätter     Se mer

Resa Göteborg – Santa Pola

Santa Pola     nätter     Se mer
Santa Pola     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – Santa Pola

Santa Pola     nätter     Se mer
Santa Pola     nätter     Se mer

Mer om Santa Pola

Varför semester i Santa Pola?
Semestrar i Santa Pola är också bra för de som vill utforska de fascinerande naturliga och historiska sevärdheterna i området. Lär dig mer om stadens förflutna i det kommunala museet – inrymt i en 1700-tals fästning – se sällsynta undervattensvarelser i akvariet eller njut av familjenkul på Pola äventyrspark. Eller varför inte ta båten till pittoreska Tabarcaön? Här hittar du charmiga fiskelägen, utmärkt dykning och massor av lugna stränder att utforska.

På kvällarna har en semester i Santa Pola mycket att erbjuda vare sig din idé om den perfekta utekvällen är vin och middag eller fest in på småtimmarna. Du kan välja mellan ett brett urval av restauranger som alla serverar läckra lokala och internationella rätter, eller njuta av en drink och lite levande musik på en av stadens avslappnade barer. Eller för en verklig kväll att minnas kan du hoppa i en taxi till alla nattklubbar och livliga fester i Benidorm.