Sök resa
Dagdröm och utforska nu - res senare!

Dagdröm och utforska nu - res senare!

Var drömmer du att resa?

I dessa dagar då vi inte kan resa ut i den stora världen så är det lov att dagdrömma och utforska resemålen via PC eller mobilen.

Reser du ensam eller med andra? sistaminuten.sehar just lanserat «resesökning för alla» som ger oss möjlighet att jämföra priser mellan researrangörer oavsett om du reser ensam eller som en stor familj.

Sök paketresor för en eller flera personer här

Alla som har besökt webbplatser och prisjämförelsekanaler på jakt efter de bästa erbjudandena vet hur förvirrande detta är. Vilka priser är det vi egentligen jämför med? Hur hittar vi det bästa erbjudandet när vi vill ha med både flyg och hotell? Vad händer om vi är mer än två på festen och alla vill bo i samma rum, lägenhet eller hus? Eller hur är det med mig att resa ensam?

Vi är mycket stolta över att vi äntligen kan erbjuda en resesökning där vi jämför priserna på paketresor, dvs flyg och hotell, oavsett hur sällskapet ser ut. Vi ser en märkbar ökning av försäljningen av paketresor till dem som reser ensamma, säger Tarjei Aasheim i sitaminuten.se.

De flesta hotellerna har ett pris per person när två personer delar ett dubbelrum. Detta innebär att de som reser ensam kommer att få ett enkelsumstillägget efter att alla val om destinationer, flyg och hotell redan har tagits. Nu har sistaminuten.se inkluderat detta tillägg i själva sökningen så att prisjämförelsen ger en korrekt bild av vart det lönar sig att resa.