Sök resa
Moraira Reseguide

Moraira Reseguide

Med en imponerande bakgrund med berg och fjärran utsikt över Medelhavet, det finns inget riktigt som skönheten på denna kuststräcka som omfamnar allt du kommer att göra under din semester i Moraira.

En rad aktiviteter har uppstått som effekt av på turismen men med en underbar miljö håller byn fortfarande fast vid sina blygsamma traditioner som en före detta fiskeby, Moraira är ett unikt och fängslande resmål längs Costa Blanca. Med cirka 300 soldagar per år och avskärmat från alla kalla vindar av de imponerande bergen är Moraira en året-runt-destination, oavsett om du vill uppleva vintersolen eller kyla dig med en cocktail i södra Spaniens sommarsol.

Stockholm – Moraira

Moraira     nätter     Se mer
Moraira     nätter     Se mer

Göteborg – Moraira

Moraira     nätter     Se mer
Moraira     nätter     Se mer

Köpenhamn – Moraira

Moraira     nätter     Se mer
Moraira     nätter     Se mer

Mer om Moraira

Få mer i Moraira

Den avslappnade atmosfären positionerar dig perfekt för att koppla av och njuta men med så många saker att göra i en relativt liten kuststad kommer du sällan lämnas utan något att engagera sig i. Den imponerande småbåtshamnen är värd ett besök, om du vill yacht-glo längs stranden, dyka in på en inbjudande restaurang prova färska skaldjur köpta från de lokala marknaderna, eller underhålla strandkroppen du arbetat så hårt för på gymmet – en semester i Moraira kommer inte att svika.

Du hittar också gatorna fullmatade med nattlig potential, det finns ett antal livliga barer att smutta på en drink eller två, medan historieintresserade kanske tycker det är bättre att besöka vakttornet, Torre Vigia Cap d’Or. Om allt detta inte är tillräckligt, måste du ta dig längs kusten till Benidorm.