Sök resa
L'Estartit Reseguide

L'Estartit Reseguide

En semester i L’Estartit erbjuder en smak av det äkta Spanien på Costa Brava med soldränkta stränder och utsikt över Medes-öarna.

Denna badort ligger på den norra kusten av Costa Brava i Spanien under de Mongri-bergen. Staden har en hektisk hamn, en hisnande bakgrund och utmärkta sandstränder.

Strandsemester

Det handlar om den underbara sträcka av gyllene sand som löper längs kusten, med stöd av Passeig del Molinet strandpromenaden. De huvudsakliga strandområdena är Pletera-stranden och Griells-stranden, som ger säkra förhållanden för barn och utmärkta faciliteter. Varför inte prova några av de vattensporter som erbjuds som vindsurfing, segling och vattenskidor? Annars kan du bara hitta en avskild vik för den ultimata avkopplande dagen i solen.

Resa Stockholm – L’Estartit

L'Estartit     nätter     Se mer
L'Estartit     nätter     Se mer

Resa Göteborg – L’Estartit

L'Estartit     nätter     Se mer
L'Estartit     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – L’Estartit

L'Estartit     nätter     Se mer
L'Estartit     nätter     Se mer

Mer om L’Estartit

Upptäck L’Estartit

Semestrar i L’Estartit erbjuder utmärkt ostörd utsikt över Bay of Roses. Bege dig till den livliga hamnen eller förundras över den traditionella arkitekturen i staden. För en stor dag på din resa till L’Estartit skall du åka över till Medes-öarna, som är en skyddad nationalpark, hem för många arter av flora och fauna. För en härlig dag ute med barnen, varför inte bege dig till den livliga badorten Lloret de Mar? Det är där du hittar den mycket omtyckta Waterworld Water Park.

Du kan också boka en dagsutflykt till det vackra Barcelona på semestern; L’Estartit är inom räckhåll för denna fascinerande stad som ståtar med känd arkitektur, museer och utmärkta restauranger. Kvällarna tillbaka på resmålet är livliga med ett bra utbud av barer och restauranger som serverar lokala och internationella rätter.