Sök resa
Karibien-REA hos Apollo

Karibien-REA hos Apollo

I Karibien finns de vita stränderna, de vajande palmerna, det turkosa vattnet och den avslappnade stämningen. Allt som man drömmer om.

Här finns också spännande utflyktsmål i storslagen natur, kulinariska läckerheter och färgstark uråldrig kultur. Apollo flyger dig direkt till fina hotell i Mexiko, Kuba, Dominikanska republiken och Tobago.

Tobago

På den lilla paradisön Tobago väntar det genuina Karibien, och häftiga upplevelser för den aktiva resenären. Har du redan besökt andra västindiska pärlor och längtar efter något outforskat kommer du att förälska dig i Tobago.

Mexiko

En resa till Mexiko bjuder på en härlig mix av sol, bad och uråldrig indiansk kultur. Här finns färgstarka människor och mängder av kulinariska upplevelser. De kritvita stränderna kantas av ett indigoblått hav, och här väntar härlig dykning och storslagna naturupplevelser.

Dominikanska Republiken

Dominikanska republiken är ett karibiskt semesterparadis med fantastiska stränder och ett azurblått hav. De flesta av Apollos hotell erbjuder All Inclusive och du kan du njuta av sol och bad och lämna plånboken på rummet.

Kuba

Varaderos kritvita stränder, den tropiska paradisön Cayo Santa María eller Havannas säregna stadsatmosfär. Vart du än väljer att resa till på Kuba kommer du snart att upptäcka att här är allt annorlunda. På Kuba lever man nämligen livet i takt till salsa- och rumbarytmer och det är alltid nära till ett skratt.

Just nu erbjuder vi upp till 3000:- rabatt på resor till Karibien i vinter – boka nu!

Tobago     nätter     Se mer
Kuba     nätter     Se mer
Dominikanska Republiken     nätter     Se mer
Mexiko     nätter     Se mer