Sök resa
Hirtshals Reseguide

Hirtshals Reseguide

Toppen af Danmark

Ja så låter den lokala turistbyråns slogan. Och det stämmer! Här är vi norr om Ålborg, men nära fantastiska stränder, Skagen och fantastiska möjligheter att njuta av naturen.

Välkommen till Hirtshals

I Hirtshals har stan och hamnen smält samman som ger liv och kontraster. Hirtshals surrar av verksamhet och stämningen är autentisk. Tillbringa din semester i Hirtshals och njut av den omgivande naturen där stora upplevelser väntar. När himlen är blå och solen står högt eller när vinden blåser och vågorna står höga på havet – vid alla tider på året erbjuder Hirtshals fina upplevelser och aktiviteter för hela familjen.

Semester i Hirtshals

Ta en mysig familjesemester och koppla av i Hirtshals attraktiva semesterområden; Tornby och Kjul. Upplev det storslagna och unika landskapet på västkusten, ta en promenad i parkerna eller på stranden och njut av den friska havsluften. Hoppa på cykeln och följ en av de vackra vägarna genom odlingarna längs stränderna.

Resa Stockholm – Hirtshals

Hirtshals     nätter     Se mer
Hirtshals     nätter     Se mer

Resa Göteborg – Hirtshals

Hirtshals     nätter     Se mer
Hirtshals     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – Hirtshals

Hirtshals     nätter     Se mer
Hirtshals     nätter     Se mer

Mer om Hirtshals

Ett hav av upplevelser

Hirtshals är hamn, hav och salt luft. På grund av stadens rötter i fiske och sjöliv kommer du att uppleva en mycket autentisk atmosfär. I Hirtshals kan du krydda en avkopplande semester i vackra omgivningar med aktiviteter och attraktioner för hela familjen. Här är det speciellt upplevelser med havet och dess invånare där du har möjlighet att komma nära livet till sjöss. Bland annat norra Europas största akvarium; Nordsjön Oceanarium. Hirtshals erbjuder spännande upplevelser för hela familjen.

Staden och Området

Hirtshals erbjuder gott om lokala butiker där du kan stilla shoppinghungern. Butikerna är centrerade kring den bilfria zonen och det gröna torget i stadens centrum. Det är också här du hittar restauranger, kaféer och barer och kan njuta av det mysiga nattlivet.