Sök resa
Comarruga Reseguide

Comarruga Reseguide

På Spaniens Costa Dorada har orten Comarruga massor att erbjuda, inklusive fantastiskt väder, fantastiska stränder och ett centralt läge som gör resor till omgivande områden och Barcelonas flygplats superlätt! Med bara ett par timmar mellan start och landning finns ingen anledning att inte boka din resa till Comarruga nu!

Resa Stockholm – Comarruga

Comarruga     nätter     Se mer
Comarruga     nätter     Se mer

Resa Göteborg – Comarruga

Comarruga     nätter     Se mer
Comarruga     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – Comarruga

Comarruga     nätter     Se mer
Comarruga     nätter     Se mer

Mer om Comarruga

Upptäck Costa Dorada

Comarruga är den perfekta semesterdestinationen för par eller familjer som vill ha traditionell spansk charm och samtidigt ha allt det bästa av moderna Spanien på sin tröskel; Utsökt mat finns överallt och de flesta restauranger är barnvänliga, som serverar prisvärda rätter från lockande menyer. Det finns många turistattraktioner, inklusive en fornborg i den närbelägna turistorten Calafell, en vattenpark, och festligheter under hela året som erbjuder underhållning och kultur. Du kan också njuta av vattensporter som fiske, segling och dykning finns längs kusten på Calafell och L’Ametlla de Mar.

Luta sig tillbaka i Comarruga

Du hittar underbar mat, vacker natur och kilometervis av gyllene sand och varmt vatten under din semester, det är risk för att du kommer hem redo att planera ditt nästa besök! Övriga populära ställen att besöka över dagen inkluderar Tarragona och staden Barcelona, ​​som båda erbjuder ännu fler alternativ för nattliv och saker att se och göra. På en solsemester i Comarruga med familjen finns många spännande saker att se och göra inklusive ett stort antal skeppsvrak utanför kusten och cykling och vandring i L’Ampolla.