Sök resa
Akbuk Didim Reseguide

Akbuk Didim Reseguide

Denna lilla men kompletta destination som omfattar en vacker vik vid kusten i Egeiska regionen, en semester i Akbuk Didim är en perfekt tillflyktsort, där en relativt sömnig destination blir till action och livfullhet.

Träffar du på Akbuk Didim utanför högsäsong hittar du en lugn och långsam takt i livet, vilket ger en bra inblick i en traditionell badort i Turkiet som framhäver mer äkthet än turistmassor. Snabbspola till högsäsong och resorten vid havet med barer och restauranger blir till full aktivitet, vilket möjliggör lite välbehövligt solsken vid havet, fest på traditionella turkiska maträtter och uppfriskning med några underbara lokala öl – en av många minnen en resa till Akbuk Didim ger.

Resa Stockholm – Akbuk Didim

Didim     nätter     Se mer
Didim     nätter     Se mer

Resa Göteborg – Akbuk Didim

Didim     nätter     Se mer
Didim     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – Akbuk Didim

Didim     nätter     Se mer
Didim     nätter     Se mer

Akbuk Didim

Turkisk strandsemester

Det finns många hotell på resmålet som underlättar din vistelse och ger en perfekt bas mellan besöken till stranden och njutbara kulinariska upplevelser. Förutom att koppla av på lugna och vackra stränder i området, och sola i det nästan året runt närvarande solskenet, bör du ta dig tid att utforska de inre landskapen i Bodrum-regionen.

Fånga den vackra solnedgången i området från en strandbar innan du beger dig till de omgivande skogsklädda bergen och hitta en ännu mer imponerande utsiktspunkt för lite romantik under din resa. Gå ned tillbaka till resmålet när solen går ner och fånga en autentisk upplevelse i form av levande turkisk folkmusik som förbättras ytterligare på fredagar när den lokala marknaden kommer till stan.