Sök resa
Aguadulce Reseguide

Aguadulce Reseguide

Det finns något för alla på en semester i Aguadulce, från hamnen till stranden! Så boka din resa till Costa de Almeria idag.

Aguadulce ligger i Andalusien i sydöstra hörnet av Spanien. Med nära till både Almeria och Roquetas de Mar, det är ett populärt semestermål för de som söker en traditionell spansk strandsemester och med höga temperaturer året om är det en bra plats för din semester på Costa de Almeria

Aguadulce Beach sträcker sig över två kilometer och har tilldelats EU:s Blå Flagg. Det är en av de livligaste stränderna på Costa de Almeria och har ett bra urval av faciliteter och vattensporter. Det finns gott om barer, kaféer och restauranger längs havet också vilket innebär att du inte behöver flytta dig långt från din solstol att för att hitta förfriskningar.

Resa Stockholm – Aguadulce

Aguadulce     nätter     Se mer
Aguadulce     nätter     Se mer

Resa Göteborg – Aguadulce

Aguadulce     nätter     Se mer
Aguadulce     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – Aguadulce

Aguadulce     nätter     Se mer
Aguadulce     nätter     Se mer

Mer om Aguadulce

Livet i Aguadulce i allmänhet är uppbyggt kring den livliga småbåtshamnen där det finns en mängd olika vattensporter, ett köpcentrum och ett antal restauranger för alla smaker. Nattlivet i Aguadulce ligger vid hamnen med barer, klubbar och pubar; ett bra ställe att träffa nya vänner.

Bara 10 km västerut ligger staden Almeria som är lätt att nå med bil om man väljer att hyra en bil. Detta är en fin stad att utforska, med katedraler, fästningar och många andra kulturella sevärdheter.

I Aguadulce finns en mängd hotell och lägenheter, så utbudet av boende passar alla budgetar. Aguadulce ligger bara 25 minuter från flygplatsen vilket innebär att du kan koppla av på Costa de Almeria på nolltid!