Billigaste charter/paketresorna just nu:
Visar av resor.
Visa fler >>

Miami Beach

Topp » USA » Florida » Miami » Miami Beach
Klikk på bildet for å se neste
  Badvaktstornen på Miami Beach är ett landmärke att räkna med Nästa 
Miami Beach

- South Beach, pulserande nattliv och Art Deco hotell

Miami Beach är en ö utanför Miami som är ansluten till fastlandet genom en serie broar. En mycket lång sandstrand och behagligt klimat lockar många turister under hela året. Högsäsong är från november till mars. Här hittar du alla sorts hotell från super enkla pensionat till tjusiga lyxhotell. Priserna kan också variera mycket så det är smart att kolla runt lite.

Miami Beach är uppdelad i tre distrikt. Mest känd är South Beach, som sträcker sig från den sydligaste punkten på ön till 23rd Street. Där tar Mid Beach över fram till 63rd Street och övergår därefter till North Beach. Det råder dock ingen tvekan om att det är på South Beach det händer.

På South Beach dominerar pastellfärgerna och neonljus lyser upp fasaderna om kvällen. Det finns många bra hotell och ett glamoröst nattliv som aldrig tar slut. Lyxbilar följer varandra på Collins Avenue och Ocean Drive. Stranden består av fin sand och på South Beach solar man sig i glansen av alla vackra människor. Restaurangutbudet är varierat, allt från latinamerikanska till trendiga restauranger. Det berömda art deco-distriktet ligger på Ocean Drive och är ett kulturmärkt konstnärskvarter från 1920 - 1930 - talet.

Läs mer om Miami .


» Karta över Miami Beach
Badvaktstornen på Miami Beach är ett landmärke att räkna med Miami Beach sträcker sig nästan 2 mil ner över kusten Miami kan skryta med ett pulserande nattliv Parasoller på stranden
South beach visar upp sig i neonskrud om kvällarna South Point Park, på sydspetsen av Miami Beach Miami är varmt året runt, även i december blir det över 20 grader under dagtid Den latinamerikanska kulturen har satt sin prägling på många av byggnaderna