Billigaste charter/paketresorna just nu:
Visar av resor.
Visa fler >>

Patong Beach

Topp » Thailand » Södra Thailand » Phuket » Patong Beach
Klikk på bildet for å se neste
  Vattensporter är populärt på Patong Beach Nästa 
Patong Beach

Partyliv och fantastiskt utbud av aktiviteter och utflykter

Patong Beach är Phukets i särklass största och förmodligen Thailand mest livliga semesterort på ön och alltid full av folk. Här finns ett stort utbud av restauranger med internationell och thailändsk mat på menyn. Patong Beach är känt för att vara ett partyställe med ett hektiskt nattliv. Mycket av nattlivet är koncentrerat kring Bangla Road och havet.

Patong Beach är en bra plats för de som gillar att shoppa, det finns flera marknader och köpcentra i området. Staden ligger 35 kilometer från flygplatsen och är en utmärkt bas för att upptäcka resten av Phuket .

Hotell och resorts på Patong Beach: exempel på bra köp är Seaview Patong Hotel (extern länk) , Blue Ocean Resort (extern länk) , Millennium Resort Patong Phuket (extern länk) , Novotel Phuket Resort (extern länk) , Courtyard by Marriott Patong Beach (extern länk) och The Kee Resort & Spa (extern länk) .

Tips på aktiviteter du kan göra i Patong:

* Dykning och snorklingturer
* Titta på thailändsk boxning på Soi Tan Stadium
* Utbudet av spa är utmärkt vid Patong Beach
* Prova det breda utbudet av barer, restauranger och nattklubbar
* Åk på en heldagsfisketur
* Stort utbud av vattenaktiviteter såsom vattenskoter, parasailing, etc.
* Besök en skräddare och sy upp kläder

Vattensporter är populärt på Patong Beach Stranden i Patong kan ibland vara packad med folk Utsikt mot Patong Beach Nattlivet på Patong Beach är hektiskt
Det går att finna lugn och ro på Patong Beach Många kryssningsfartyg lägger till vid Patong Beach Longtailbåtar är enkla att hitta Längs med strandpromenaden är det alltid livat

Resmålsfilm från Patong