Billigaste charter/paketresorna just nu:
Visar av resor.
Visa fler >>

Hua Hin

Topp » Thailand » Centrala Thailand » Hua Hin
Klikk på bildet for å se neste
  Vackra Hua Hin beach vid soluppgång Nästa 
Hua Hin

- Thailändsk atmosfär, spa och delikat fisk och skaldjur

2,5h söder om Bangkok ligger Hua Hin, den äldsta och mest traditionsenliga turistorten i Thailand. Destinationen är attraktiv bland thailändare och speciellt invånare från Bangkok tycker om att besöka Hua Hin under helgerna. Den mycket populära kungen i Thailand har sitt sommarställe här och därför har många thailändare ett förhållande till den lilla byn vid havet.

Hua Hin är även en eftersökt destination vad gäller utländska turister och många skandinavier väljer att resa hit. Längs den fem kilometer långa stranden ligger många bra hotell. Trots det har Hua Hin ändå klarat att bevara den unika atmosfären.

Staden är berömd för sina många restauranger och speciellt för sin fina fisk och skaldjur som levereras direkt till restaurangen av fiskarna. Utelivet är lugnare i Hua Hin om man jämför med andra destinationer i Thailand. Därför är Hua Hin speciellt populärt bland familjer och par.

Tips på aktiviteter i Hua Hin:

* Det finns flera golfbanor i området runt Hua Hin
* Upplev alla slags fåglar i Hua Hin Butterfly Garden
* Dagstur till Damnoen Saduak (floating market) cirka 100 kilometer
* Stort urval av vattensporter, särskilt kitensurfing
* Spasortiment i alla prisklasser
* Shopping på nattmarknader

Mycket prisvärda Citin Loft Hua Hin (3-star) är ett fint hotell. Devasom Hua Hin Resort (4-star), Dusit Thani Hua Hin (4+), Putahracsa Hua Hin (5-star) og Wora Bura Hua Hin Resort and Spa (5-star) kommer alla mycket högt på Tripadvisors listor.

Vackra Hua Hin beach vid soluppgång Solnedgången är praktfull på Hua Hin Beach Hua Hin Beach är inte så befolkad som andra stränder i Thailand Trädgårdskonst vid ett lyxhotell
Fisk och skaldjur finns alltid på menyn i Hua HIn. Här serveras bläckfisk Att rida på elefanter är en populär aktiviter i området I Pranburi Mangrovskog finns en spång som man kan promenera på Ridning på stranden är populärt bland barnen