Billigaste charter/paketresorna just nu:
Visar av resor.
Visa fler >>

Koh Chang

Topp » Thailand » Centrala Thailand » Koh Chang

Koh Chang

- Paradisstränder i stor marin nationalpark

Koh Chang är Thailands näst största ö och en destination som blir alltmer efterfrågad. Från att vara ett enkelt hippi-paradis på 90-talet, är Koh Chang idag en välutvecklad destination med fina hotell och bra infrastruktur. Några anledningar som bidragit till den positiva utvecklingen är öppnandet av Trat Airport (extern länk) år 2003 samt en stor politisk vilja att förbättra Koh Chang.

Enklaste sättet att ta sig till Koh Chang är att flyga från Bangkok till Trat med Bangkok Airways (1 time) och därpå med buss och färja till ön (45 minuter). Mest prisvärt är buss direkt från flygplatsen i Bangkok till Laem Ngop (5 timmar) och sen samma färja.

Koh Chang är täckt av regnskog och berg. Ön är en av Thailands vackraste med sina kritvita paradisstränder inramade av palmer, korallrev och kristallklart hav. De bästa stränderna ligger på västkusten och naturligt nog ligger majoriteten av hotellen här. Populära aktiviteter är djungeltrekking, matlagningskurser, snorkling, kajakpaddling och dykning.

Aana Resort & Spa (3+), FuramaXclusive Resort Aiyapura Koh Chang (4-star), Amari Emerald Cove Koh Chang (4-star) och Panviman Resort Koh Chang (4-star) är hotell som fått bra betyg på Tripadvisor.

Koh Cang (Ving)