Billigaste charter/paketresorna just nu:
Visar av resor.
Visa fler >>

Santorini

Topp » Grekland » Santorini

Santorini
Santorini är bland annat känt för sina bedårande solnedgångar, och sina små vackra vita byar. På norra Santorini vid Oia kan man beskåda solnedgången och den fantastiska utsikten. Det är ett kargigt landskap med branta sluttningar som stupar ner i havet. Santorini tillhör Cykladerna och grannöarna är bland annat Naxos, Ios och Paros. Det går båtar till Aten, Kreta och i stort sett till alla de andra öarna i Cykladerna. Kart Santorini

Santorini - Greece - English

SandstrenderKamari
Kamari är en känd turistort dom ligger på Santorinis östra sida. Här i Kamari är det kilometrlånga svarta lavastränder med klappersten. Här finns det ett stort utbud av butiker, restauranger, barer och nöjesliv.
» Läs mer om Kamari

Fira
I huvudstaden Fira är det ett livligt tempo med en härlig blandning av besökare från hela världen. I Fira finns det ett stort utbud av butiker, restauranger och barer som faller de flesta i smaken. Fira ligger högt upp, och man kan ta sig upp de 600 trappstegen från hamnen, men det finns även en linbana för den som vill. Inte långt utanför Fira innåt landet ligger byn Imerovigli, som har en enorm utsikt.
» Läs mer om Fira

Perissa
Perissa är en mindre by som sträcker sig sju kilometer längs med havet. Den berömda Perissa stranden kännertecknas av den svarta lavasanden, det intensivt blåa havet i kontrast mot de höga klipporna som sträcker sig upp mot himlen. Den vackra stranden kantas av charmiga tavernor, butiker, barer och caféer. Det finns diverse vattensporter att välja mellan.

Perissa ligger ca. 15 km sydväst om Fira, och det går buss.


» Läs mer om Perissa

Kamari | Fira | Perissa