Billigaste charter/paketresorna just nu:
Visar av resor.
Visa fler >>

Agia Marina

Topp » Grekland » Kreta » Agia Marina

Agia Marina
På den nordvästra kusten av Kreta ligger den lilla byn Agia Marina. Längs hela den nio kilometer långa kustremsa från Chania och västerut ligger badorterna som pärlor på ett snöre, var och en med sin egen karaktär. Agia Marina har en lugn atmosfär med tavernor, restauranger och hotell av varierande storlek.

Med grunda och fina stränder, är detta en utmärkt semesterort för alla åldrar. Från stranden ser du ut till Theodorouön som idag är ett reservat där Kri-kri-get betar fritt.

Vill du aktivera dig kan du ta en tur till det gamla templet "bakom" byn värt ett besök. I Agia Marina finns det inte mindre än fyra kyrkor som var och en har sin unika historia. Från Agia Marina kan du "kasta" dig på ett av de många turistågen och uppleva många, mysiga grekiska byar på insidan av kusten. Dessutom finns det en mängd organiserade utflykter med turbussar att välja på för att utforska Kreta

Många av familjeägda tavernor erbjuder underbar grekisk mat. Nattlivet under kvällen och natten stad och har något för alla. Musik barer och klubbar gör att alla kan njuta.

Agia Marina - Kreta - Svensk