Billigaste charter/paketresorna just nu:
Visar av resor.
Visa fler >>

Natal

Topp » Brasilien » Natal

Natal
Natal har snabbt blivit ett populärt resmål, det kan bero på de fantastiska stränderna , den lättsamma och levnadsglada stämningen, och inte minst den låga prisnivån. I Natal finns det ett stort utbud av restauranger, musikbarer, barer, och diskotek. Det mesta av nöjeslivet präglas av det brasilianska sättet att leva och umgås, så under veckosluten blir det mer intensivt. Den som inte bara vill ligga och njuta i solen kan aktivera sig med olika vattensporter, ridning och vandring. Vattnet vid Natal är även bra för den som gillar att snorkla.

Från flygplatsen till Natal centrum är det ca 30 km.
Pipa
Pipa är en charmig och mysig badort med mycket sol & bad och riktiga paradisstränder. Här råder en lugn och avslappnad stämning. Byn är ganska liten och ligger parallellt med stranden. Längs bygatan ligger Pipas barer, restauranger och butiker, och utbudet är relativt stort med tanke på byns storlek. På kvällarna är det här turister och lokalbefolkning samlas för att umgås.

Man kan enkelt ta sig till Natal och Ponta Negra med buss som går dagligen. I området är det ofta höga vågor och stora tidsvattenskillnader. Man kan windsurfa och snorkla.


» Läs mer om Pipa

Ponta Negra
Här kretsar livet kring de milslånga stränderna, och det kristallklara vattnet. Då Ponta Negra ligger vid Atlantkusten är här ofta höga vågor, och det uppskattas av de många surfare som är här. Ponta Negra är ett tropiskt resmål och passar för alla åldrar, men kanske mest för par. Det finns ett relativt bra nattliv men det är inte därför man åker hit, vill man ha party så ska man åka till Pipa som ligger ca 10 mil söder om Ponta Negra. Priserna är långa men det finns ingen shopping att tala om.
» Läs mer om Ponta Negra

Pipa | Ponta Negra