Billigaste charter/paketresorna just nu:
Visar av resor.
Visa fler >>

Brasilien

Topp » Brasilien

Brasilien
Långa stränder, Amazonas, karnevalen i Rio, samba och nationalsporten fotboll är några av de saker som förknippas med landet Brasilien. Här råder det en härlig stämning med ett solsäkert tropiskt klimat, och det är förhållandevis billigt. Stränderna är breda med finkornig sand, och brasilianarna själva tillbringar otaliga timmar på stranden, det är där de lever och umgås.

Det finns många olika utflykter att välja på, bland annat erbjuds många olika rundresor som kan bokas hemifrån eller på plats.

Frommer's (EN)
Wikipedia (SE)
Brasiliens Turistbyrå (EN)
Yahoo Weather (EN)
Kart Brasilien
Natal
Natal har snabbt blivit ett populärt resmål, det kan bero på de fantastiska stränderna , den lättsamma och levnadsglada stämningen, och inte minst den låga prisnivån. I Natal finns det ett stort utbud av restauranger, musikbarer, barer, och diskotek. Det mesta av nöjeslivet präglas av det brasilianska sättet att leva och umgås, så under veckosluten blir det mer intensivt. Den som inte bara vill ligga och njuta i solen kan aktivera sig med olika vattensporter, ridning och vandring. Vattnet vid Natal är även bra för den som gillar att snorkla.

Från flygplatsen till Natal centrum är det ca 30 km.


» Läs mer om Natal

Recife
Recife är en modern storstad med ca 1,5 miljoner invånare. Staden ligger längs med atlantkusten och har kvar många vackra byggnader från kolonialtiden. Den långa, fina sandstranden sträcker sig längs med hela staden och alla dess bekvämligheter. I Brasilien är det folkfester och karnevaler året om, de avlöser varandra och man hör sambatakter i vart och vartannat kvarter.

Recifes flygplats (REC) ligger ca 11 km sydväst om staden, och det går bussar var 15:e minut, det är en restid på ca 40 minuter.


» Läs mer om Recife

Natal | Recife