Billigaste charter/paketresorna just nu:
Visar av resor.
Visa fler >>

Holetown

Topp » Barbados » Holetown
Klikk på bildet for å se neste
  Bild från Holetown Beach på Barbados Nästa 

Holetown

- Kulinariska upplevelser, shopping och vackra strandhotell på Barbados

Holetown är ett turistområde på västkusten av Barbados. Denna sidan vetter ut mot det karibiska havet, det lugna läget gör att det är utmärkt att bada och snorkla här. Av denna anledningen ligger även många av de kända hotellen på Barbados just runt Holetown.

Platsen erbjuder trevliga restauranger och barer, några av dem i absolut världsklass. Den som gillar att handla designmärken lär inte heller bli besviken, Limegrove Lifestyle Centre är en helt ny galleria som öppnade dörrarna 2010 och där man kan fynda.

Hotellen ligger längs med de långa stränderna och det är aldrig långt till närmaste badplats även om man inte bor mitt på stranden. Även de lite billigare lägenhetshotellen ligger endast ett stenkast från en strand.

Holetown ligger bara 15 minuter från Bridgetown och en dryg halvtimma från Saint Lawrence Gap. Det billigaste sättet att ta sig till staden är med buss, men taxi och hotellets egna shuttle bussar fungerar också utmärkt. Avståndet till flygplatsen är ca 30 minuter med bil.


» Karta över Holetown
Bild från Holetown Beach på Barbados Pool på All Season Europa Resort Det finns en esplanad längs med stranden i Holetown Urvalet av vattensporter på Barbados är stort
Dykning och snorkling är bäst på västkusten av Barbados Fiskebåtar utanför Holetown görs redo för säsongen Crystal Cove Hotel ligger söder om Holetown Deluxe Room på Fairmont Royal Pavilion