Hotellbeskrivning
Karta
Recensioner

Fuertesol Bungalows

Rating 2
Caleta de Fuste

Av 302 Recensioner


Fuertesol Bungalows

Lägenhetsanläggningen Bungalows Fuertesol är ett bra val om vill ha enkelt och lugnt boende. Den har kompakta lägenheter i trädgårdsmiljö och det är nära till stranden och den magnifika Atlanten. Här får man självständigt boende med tillgång till all Fuertesol-service. Anläggningen är belägen i Caleta de Fuste, 950 meter från stranden, 1,5 kilometer från en golfbana, 2 kilometer från en marina och 8 kilometer från Fuerteventuras flygplats.
Vid anläggningen finns bl.a. frukostmatsal, bar, WiFi (mot avgift), pool, barnpool, rum med spel (mot avgift) och parkering. Lägenheterna har balkong eller terrass, WiFi (mot avgift), TV (mot avgift), kassafack (mot avgift), pentry, kylskåp, mikrougn, vattenkokare, brödrost, bäddsoffa och badrum. OBS! Receptionen är inte öppen hela dygnet! I samband med bokningen av dessa lägenheter är det viktigt att uppge sitt flight-nummer och beräknad ankomsttid. OBS! Vissa faciliteter kan vara stängda eller avgiftsbelagda beroende på årstid eller väderlek. Adress: Avda Virgen De Lapena s/n, Caleta de Fuste, 35610 Antigua, Fuerteventura, Spanien

Faciliteter

  • Bar
  • Barnpool
  • Pool
  • Kassaskap
  • Balkong
  • WiFi

Förklaring

NB: Omdömen från gäster som har besökt hotellen ska tas med en nypa salt. Kom ihåg att det kan vara en specifik gäst som haft en extraordinärt dålig upplevelse som skriver och vars upplevelse kanske inte motsvarar hur det normalt är på hotellet. Kom också ihåg att hotellets anställda eller anställda från ett konkurrerande hotell kan lämna falska kommentarer, även om detta är förbjudet. Du bör läsa flera olika omdömen innan du bestämmer dig för val av hotell.