Hotellbeskrivning
Karta
Recensioner

Narkissos Hotel

Rating 2
Kamari

Av 79 Recensioner


Narkissos Hotel

Ligger i byn Kamari med dess långa svarta strand, nära nattliv, diskotek och pubar. Det är 50 m till närmaste busshållplats, därifrån går bussarna till olika platser på ön. Öns huvudstad Fira ligger 10 km bort och det är 5 km till Santorinis flygplats.
Hotell Narkissos ligger centralt på vägen till gamla Fira. Det finns många butiker och restauranger i byn. Intill hotellet finns ett bageri och snabbköp. Hotellet har totalt 18 rum. Alla rum har badrum, hårtork, kylskåp, trådlöst internet, satellit-TV, luftkonditionering, säkerhetsbox (extra avgift). och balkong/terrass. Hotellet har internetcafé (extra avgift) och snackbar på bottenvåningen. Receptionen är öppen kl. 07.00 - 01.00. **Vid ankomst då receptionen är stängd finns information vid receptionen om hur nyckelhämtning sker. När detta hotell bokas är det viktigt att skicka information till Sunhotels om flygnummer och beräknad ankomsttid. ** ** Var vänlig observera att vissa av ovanstående faciliteter kan vara stängda beroende på väder / årstid.** Adress; Kamari, Santorini, Grekland

Faciliteter

  • Luftkonditionering
  • Bar
  • Kassaskap
  • Balkong
  • TV
  • WiFi

Förklaring

NB: Omdömen från gäster som har besökt hotellen ska tas med en nypa salt. Kom ihåg att det kan vara en specifik gäst som haft en extraordinärt dålig upplevelse som skriver och vars upplevelse kanske inte motsvarar hur det normalt är på hotellet. Kom också ihåg att hotellets anställda eller anställda från ett konkurrerande hotell kan lämna falska kommentarer, även om detta är förbjudet. Du bör läsa flera olika omdömen innan du bestämmer dig för val av hotell.