Soho Boutique Hotel

Budapest, Ungern Flagga - Ungern

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd till centrum: 4 km
  • Flygplats Budapest (BUD): 20.9 km (31 mins)

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta hotell ligger i Budapests hjärta, där Dohány utca möter Erzébet körút. Det ligger bland de dominerande byggnaderna och kulturellaevenemang och nattliv, mitt i den färggranna och myllrande stadskärnan. Mellan den östra och den västra järnvägstationen, ligger hotellet inklämt mellan de berömda historiska platserna. Donau, Váci utca, synagogan, Budapests teaterdistrikt, de bästa restaurangerna - allt ligger lätt tillgängligt tack vare närheten och de utmärkta kommunikationerna i området. Hotellet ligger 1,5 km från shoppingen i Arena Plaza, 2,5 kilometer från Operan, 3 km från parlamentet och 4 km från Gellértbadet. Budapests flygplats ligger bara 22 kilometer bort.

Detta designhotell, med sin utpräglade atmosför och charm som kombinerar komfort med sensuell elegans, grundades 2008. Hotellet har totalt 68 dubbelrum och 6 sviter. Det är lika bra för både affärsresenärer som semesterfirare, och erbjuder faciliteter som luftkonditionering, en lobby med dygnetrunt-öppen reception, kassafack, hiss, café, restaurang och cykeluthyrning. På hotellet finns bilparkering och garage för de som kommer med bil.

Dubbelrummen har delbara queen-sizesängar och unikt designade duschar, medan sviterna erbjuder plats för så många som 3 eller 4 personer. Rummen är utrustad med wide-screen-TV, minibar, individuellt reglerbar luftkonditionering och värme, ljudtäta fönster, direktvalstelefon och höghastighetsinternet. De har rymliga badrum, exklusiva möbler, allergitestad inredning och svenskt ekgolv, för att säkerställa att gästerna blir väl omhändertagna. Dessutom finns hårtork, radio och kassafack som standard i alla rum.

Bara 30 minuters bilresa från hotellet ligger Pólus Palace Golf Club.

Gästerna serverar sig själva från frukostbuffen, lunch och middag väljs från a la carte-menun.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider