Dessole Cataract Layalina

Naama Bay, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Avstånd strand: 50 m
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Pool bar

Hotellbeskrivning

Denna semesterort ligger i Sharm el Sheikh. Boendet är placerat i stadens centrum och ligger direkt på stranden.

I de 98 rummen kommer gästerna känna sig till freds. Vid receptionen står den vänliga personalen till förfogande. Bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. Semesteranläggningens har en härlig trädgård med lekplats. Som ytterligare service erbjuds barnpassningsservice, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat.

I rummen finns luftkonditionering. Från balkongen eller den privata terrassen i flesta rummens kan gästerna slappna av och avnjuta havsutsikten. I rummen finns en dubbelsäng. För en extrasäng tillkommer ingen extra avgift. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Det lilla extra som en telefon, en TV med kabelmottagning och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå.

Förutom inomhus- och utomhusbassänger finns även ett badområde för barn. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. Solstolar och parasoll på solterrassen gör semestern perfekt. För den som har lust att aktivera sig erbjuds tennis och beachvolleyboll. Boendet har ett vattensportprogram med vindsurfing, jetskiåkning, segling och dykning. Med ett gym, bordtennis, biljard, dart och aerobic på semesterorten har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa, bastu och massagebehandlingar, då samtliga erbjuds. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är ett underhållningsprogram, ett disco och en nattklubb.

Det finns en restaurang. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Anläggningen erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och all-inclusive. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av frukost, lunch och en variationsrik kvällsbuffé. Därutöver erbjuder boendet även snacks. Semesterorten har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider