Kaila City Hotel

Alanya, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • spa
  • Avstånd till centrum: 125 km
  • Flygplats Gazipasa (GZP): 37.3 km (37 mins)
  • Internet
  • Distance Centre: 50mAlanyacentrum4kmAntalyaflygplatsca125km

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Kaila City Hotel är ett trevligt hotell beläget i Oba, ca 4 kilometer från Alanyas livliga centrum. Här väljer du om du vill ha endast frukost eller All Inclusive inkluderat i vistelsen.

Här kan du njuta av lata dagar vid det mysiga poolområdet som har både en barnpool och en pool med vattenrutschbana. Vill du hellre doppa dig i Medelhavet ligger stranden en kort promenad från hotellet.

Hotellet har faciliteter för både stora och små. Barn mellan 4-12 år kan träffa nya vänner i miniklubben (ej skandinavisktalande personal) eller ha kul på lekplatsen och de vuxna kan njuta i hotellets spa-center som erbjuder både hamam, bastu och massage (avgifter tillkommer) och ett fitnessrum. Om du bokar en vistelse med All Inclusive, är ingång till SPA-centret inkl. i resans pris.

Oba har ett litet lokalt centrum med ett bra utbud av butiker och restauranger. Vill man hellre ta sig till Alanya centrum kan man promenera längs med den vackra strandpromenaden eller ta lokalbussen.

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var uppmärksamma på att förbindelsen kan vara både långsam och instabil att det inte är möjligt att streama film och liknande.

Var uppmärksam på att mellan 15 nov – 15 mars har vi begränsad guideservice. Detta betyder att det inte kommer vara en guide på flygplatsen vid ankomst och hemresa eller på hotellen. En skandinavisk / engelsktalande guide kommer att vara tillgänglig för nödsituationer på telefon + 90 541 539 5000.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider