Good Hotel

London, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Bar

Hotellbeskrivning

Good Hotel London ligger i London (i området Docklands), fem minuters bilfärd från ExCeL Exhibition Centre och One Canada Square. Detta hotell med 4 ligger 5,8 km från Westfield Stratford City och 5,9 km från London Stadium.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Båtens erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för passagerarnas att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Båtens faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. I båtens finns ett lekrum. På hotellet erbjuds även tvättservice och en tvättautomat.

I hytterna finns luftkonditionering. Gästerna sover i en dubbelsäng. Ett skrivbord och ett kassaskåp erbjuds mot en extra kostnad. Till hytternas fördel räknas en te-/kaffemaskin. Passagerarna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika.

På terrassen kan passagerarna slappa i solen.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen. Därutöver erbjuder båten även snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider