Radisson Blu Hotel, Cairo Heliopolis

Kairo, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 18000

Hotellbeskrivning

Radisson Blu Hotel Cairo Heliopolis ligger i Kairo (i området Heliopolis), tio minuter med bil från både City Centre Almaza Shopping Mall och St. Mark's Coptic Orthodox Church. Detta hotell med exklusiv profil ligger 18,7 km från Tahrir-torget och 19,3 km från Egyptiska Museet.

Flygplatshotellet moderniserades så sent som (2022). Hotellet huserar i ett nio-våningshus och har sammanlagt 427 rum och 78 sviter. På hotellet har gästerna självklart tillgång till hiss. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Hotellet gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. Till faciliteterna hör en garderob, bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Att boendet har både en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, översättningstjänster, rumservice, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör, en tvättautomat, en piccoloservice, en hotelldoktor och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med projektor och fotokopiator tillgängligt. Evenemang som kongresser, symposier, föredrag osv., eller helt enkelt det dagliga arbetet kan organiseras problemfritt med hjälp av kontors- och konferensservice.

I rummen finns ett vardagsrum och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng, en kingsize-säng eller en bäddsoffa. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Separata sovrum kan arrangeras. På begäran finns extra- och spjälsängar tillgängliga mot avgift. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. I kokvrån finns ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat, en uttagsadapter, en väckarklocka och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Ett urval av kuddar utlovar härligt välbefinnande. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. Något särskilt gästerna av kosmetika, ett urval av handdukar och bakgrundsmusik i badrummen. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum, 223 rökfria rum och ett rum där rökning är tillåten.

Bassängerna i utomhusanläggningen passar dem som söker aktiv rekreation eller regelmässig vattenträning. Uppfriskande drycker i poolbaren och härlig avslappning i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. Terrassen med solsängar och parasoller lockar till avkoppling. Fitness-rummen är perfekt anpassade till omväxlande träningspass. I huset finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam, skönhetssalong, massagebehandlingar, anti-aging-behandlingar, cellulitbehandling och fotzonterapi. På kvällen kan gästerna avsluta dagen med livemusik.

På boendet finns en matsal, ett café, en bar och en lobbybar. I restaurangen (icke-rökare, rökare och à la carte) kommer gästerna skämmas bort. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. Till frukost kan gästerna avnjuta en härlig buffé. Till lunch och middag står valet mellan de olika a la carte-rätterna. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer, halalkost, laktosfri kost, separat kost, vegankost och fullvärdig kost förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Dryckesmenyn innehåller en mängd alkoholhaltiga och alkoholfria drycker som internationella varumärken.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider