Barcelo Cairo Pyramids

Kairo, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell är idealt för affärsresenärer och ligger ungefär 2,5 km från Kairo populära centrum. Den närmsta flygplatsen Kairo (CAI) ligger ungefär 25 km från boendet.

Hotellet bjuder 236 rum, 18 juniorsviter, två sviter och 190 dubbelrum, som känner sig tillfreds i ett 12-våningshus med ett åtta-plansannex. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Boendet erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är handikappsanpassade och har tre hissar. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. På boendet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de tre konferensrummen.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering, centralvärme och en fläkt. Till de allra flesta rummens standardutbud finns en terrass som lockar till avkoppling. Här erbjuds rum med heltäckningsmatta och antingen dubbelsäng, en kingsize-säng eller en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett minikylskåp. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Gästerna får dessutom egna tofflor. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Vid poolen finns en snackbar. För den som har lust att aktivera sig erbjuds golf och ridning. Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och aerobic. På boendet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, skönhetssalong, massagebehandlingar och solarium. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är livemusik, ett disco och en nattklubb.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Till gästerna förfogande finns tre restauranger med luftkonditionering och barnstolar. I restaurangerna finns skilda avdelningar för rökare och för de som inte röker. Huset erbjuder följande måltidspaket: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En innehållsrik frukostbuffé garanterar en bra start på dagen. Vid lunch- och middag står valet mellan buffé, a la carte och meny. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider