Sensitive Premium Resort & Spa

Belek, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • spa

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det snygga All Inclusive-hotellet Sensitive Premium Resort & Spa ligger ett stenkast från stranden i den exklusiva semesterorten Belek. Förutom ett elegant boende med hög standard erbjuder hotellet ett inbjudande poolområde med vattenrutschkanor och aktiviteter för hela familjen. Ett stort All inclusive-utbud bäddar för en avkopplande semester!

På Sensitive Premium Resort & Spa kan du ta ett svalkande dopp i hotellets swimmingpool eller sträcka ut dig på en solstol med en uppfriskande drink från poolbaren. För barnen finns en egen pool och tre färgglada vattenrutschkanor. Salta bad, solstolar och parasoller erbjuds på hotellets sandstrand som ligger på promenadavstånd. För den som vill koppla av ordentligt rekommenderas ett besök i hotellets wellness-center med inomhuspool och spa-avdelning med turkiskt bad, bastu och ångbastu. Vill du aktivera dig kan du besöka hotellets träningsrum, delta i en dansklass eller utmana ditt resesällskap i dart, volleyboll eller bordtennis. För alla yngre gäster mellan 4 och 12 år anordnas en internationell miniklubb med aktiviteter och mini-disco.

När du bokar Sensitive Premium Resort & Spa ingår ett Ultra All Inclusive-paket. Hotellets huvudrestaurang Sensitive serverar frukost, sen frukost, lunch, middag och nattamat i bufféform. Till middagen dukas även en barnbuffé upp fylld med favoriter för kräsna smaklökar. Hotellet erbjuder även tre à la carte-restauranger med turkiskt, italienskt och fisk- & skaldjurstema, som bokas mot bordsreservation och tillägg. Förutom en dygnet-runt-öppen lobbybar finns även en poolbar, strandbar och den egna nattklubben Chaos Disco. Kvällstid bjuds det också på underhållning för hela familjen i hotellets amfiteater.

Sensitive Premium Resort & Spa slog upp portarna 2016 och har 402 rum. Du kan välja mellan standardrum, familjerum och sviter. Familjerummen består av två anslutande rum. Samtliga rumstyper vetter antingen mot havet eller omgivningarna. Hotellet andas modern arkitektur och en lyxig känsla. Området Belek är en exklusiv semesterort mest känd för sina golfbanor. Vill du se mer av orten rekommenderas en utflykt till staden Antalya där du kan uppleva de gamla stadsdelarna, stadens marknader och mat-utbud.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider