Beach Apartments Mara - Makarska

Makarska, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Avstånd strand: 100 m
  • Avstånd till centrum: 500 m
  • Flygplats Split (SPU): 97.2 km (1 hour 17 mins)
  • Restaurang: 100 m
  • Bar: 100 m
  • Närmaste strand/bad: 100 m
  • Avstånd till centrum: 500 m
  • Luftkonditionering
  • Internet: Wi-Fi
  • Minimarket: 100 m

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Moderna lägenheter med stranden runt hörnet

Beach Apartments Mara, beläget i den charmiga turistorten Makarska - 5 minuters promenad från den pittoreska stadskärnan, erbjuder moderna och stilrena lägenheter med fri wi-fi. Alla lägenheter har ett rymligt vardagsrum och välutrustat kök, liksom en stor terrass/balkong där du med fördel avnjuter en god måltid eller en drink. Ortens berömda, vidsträckta sand- och stenstrand är endast en kortare promenad bort och lockar till härliga bad. Strosa på den pinjekantade strandpromenaden, ta in folklivet och slå dig ner på någon trevlig restaurang – valet är ditt!

Lägenhetstyper

Tvårumslägenhet för 2-4 personer med terrass

Trerumslägenhet för 4-6 personer med terrass

Lägenhetsbeskrivning

Modernt inredda tvårumslägenheter (52m²) för 2 - 4 personer har ett stort vardagsrum och ett välutrustat kök. Stilen genom lägenheten går i skandinavisk anda med mjuka toner. Det vackra sovrummet har en stor dubbelsäng och i vardagsrummet finns en bäddsoffa/extrasäng, rekommenderas för 1 vuxen eller 1-2 barn upp till 15 år. Från vardagsrummet kommer man ut till den rymliga terrassen där man kan avnjuta sin frukost i lugn och ro. Badrum i samma moderna stil med dusch.

Trerumslägenheterna (65m²) för 4 -6 personer har två sovrum med dubbelsäng. Här kryper du ner i noga utvalda sängkläder för en god natts sömn. Lägenheterna är ljusa och modernt inredda med beiga och grå toner som skapar en enhetlig känsla i lägenheten. I vardagsrummet och köket finns gott om plats för alla. Här finns också en mysig bäddsoffa/extrasäng, rekommenderas för 1 vuxen eller 1-2 barn upp till 15 år. Den stora terrassen är som gjord för mysiga frukostar i morgonsolen. Stilrent badrum med dusch.

Alla lägenheter har terrass, luftkonditionering, Wi-Fi, satellit-TV, kök utrustade med kylskåp, frys, diskmaskin, spis, kaffebryggare och vattenkokare. Badrum med dusch, tvättmaskin, wc och hårfön.

Bad

Klapperstensstrand

Övrigt

Totalt 6 lägenheter. Sängkläder och handdukar samt avresestädning ingår, dock ej städning under veckan. Terrass med utemöbler. Parkering. Ej reception. Husdjur och rökning ej tillåtet. I närheten finns mataffärer, bageri, bankomat, apotek, taxi, restauranger, kaféer och Makarskas centralstation med bussar till andra orter på rivieran.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider