Villa 01 - Promajna

Baška Voda, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • A/C
  • Avstånd strand: 400 m
  • Avstånd till centrum: 400 m
  • Flygplats Split (SPU): 90.7 km (1 hour 8 mins)
  • Restaurang: 300 m
  • Närmaste strand/bad: 400 m
  • Pool
  • Avstånd till centrum: 400 m
  • Luftkonditionering
  • Internet: Wi-Fi
  • Minimarket: 300 m

Hotellbeskrivning

Fantastisk villa för familj och vänner

Tjusiga Villa 01 ligger i hjärtat av den lilla kustbyn Promajna, som breder ut sig vid berget Biokovos sluttning. Högkvalitativt byggmaterial har använts genomgående vid uppförandet av detta utmärkta semesterboende, som rymmer 5 lägenheter med ett till tre sovrum, samt rymliga kök och vardagsrum med balkong eller terrass. En härlig medelhavsträdgård och en stor terrass med delad swimmingpool och sommarkök inbjuder till trevliga stunder med familj och vänner. Njut av salta bad i havet från byns fina klapperstensstrand eller strosa längs strandpromenaden som löper ända till grannbyn Baska Voda. En 5-minuters bilfärd tar dig till Makarska, Makarska rivierans huvudort.

Lägenhetstyper

Tvårumslägenhet för 2-4 personer med balkong

Trerumslägenhet för 4-6 personer med balkong

Fyrarumslägenhet för 6-8 personer med terrass

Lägenheter

Moderna och trendiga tvårumslägenheter (60m²) för 2 - 4 personer består av ett sovrum med en bekväm dubbelsäng, ett rymligt vardagsrum och ett välutrustat kök. De stora fönstrena släpper in ett vackert ljus och från balkongen kan du skåda den vackra solnedgången. Stilrent badrum med dusch i vacker sten. I vardagsrummet finns en stor och mysig bäddsoffa rekommenderas för 1 vuxen eller 1-2 barn upp till 15 år.

Trerumslägenheterna (65m²) för 4 - 6 personer består av två sovrum med inbjudande dubbelsängar. Ett modernt kök och vardagsrum med luftig öppen planlösning. På balkongen kan du njuta av dagens första kopp kaffe och solen som kikar fram över trädtopparna. I lägenheten finns ett vackert stenklätt badrum med dusch. I vardagsrummet finns en mysig bäddsoffa för upp till 2 personer.

Fyrarumslägenheterna (80m²) för 6 - 8 personer består av tre sovrum med dubbelsängar. Det mysiga vardagsrummet och köket är rymligt med gott om plats för alla att umgås. Från vardagsrummet har du direkt utgång till terrassen och den inbjudande poolen. Två lyxiga badrum med dusch. I vardagsrummet finns en mysig bäddsoffa för upp till 2 personer.

Alla lägenheter har balkong/terrass, luftkonditionering, Wi-Fi, LED-TV, välutrustade kök med kylskåp, frys, spis, kaffebryggare och vattenkokare. Badrum med dusch, wc och hårfön.

Bad

Pool 35m² och 1,5m djup

Övrigt

Totalt 4 våningar. Sängkläder och handdukar samt avresestädning ingår. Terrass med utemöbler, grill och solstolar. Parkering. Husdjur och rökning ej tillåtet.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider