Andrikken Hotell

Andenes, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats Evenes (EVE): 216 km (3 hours 17 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • distance_city: 50

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

I Andøy ligger Thon Hotel Andrikken, en kvarts promenad från både Polarmuseet och Valcenter. Detta hotell ligger 8,8 km från Bleikstranden.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 44 rum. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Till faciliteterna hör bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. I boendet finns ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. Till hotellets serviceutbud räknas rumservice. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel. För konferenser, föredrag eller sammanträdanden kan konferensrummet utnyttjas.

För hemtrevliga temperaturer finns centralvärme installerat i rummen. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. För små gäster finns barnsängar. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch. Även hårtork står till förfogande. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, fiske, gym, aerobics och vandring.

På boendet finns en matsal, en frukostsal och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider