Piast Hotel Wroclaw Centrum

Wrocław, Polen Flagga - Polen

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Wrocław (WRO): 11.4 km (26 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • distance_city: 100

Hotellbeskrivning

Hotel Piast ligger i hjärtat av Wroclaw, ett stenkast från Central Station of Wroclaw och en 5 minuters promenad från Capitol Musical Theatre. Detta hotell ligger 2,1 km från Wroclaw marknadstorg och 0,5 km från Passage.

På detta boende finns 92 rum och en hiss och en reception. Till faciliteterna hör bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Balkong är standard i flesta rummens. Separata sovrum kan arrangeras. För små gäster finns barnsängar. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. På boendet är även rullstolsanpassade rum erbjuds med ett barriärfritt badrum. Huset erbjuder rökfria rum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, spa och vandring.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en restaurang och en matsal. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen. Dieträtter, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider