Clarion Collection Havnekontoret

Bergen, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Bergen (BGO): 19.0 km (21 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Clarion Collection Hotel Havnekontoret ligger centralt i Bergen, ett stenkast från både Bryggen hamnområde och Bryggen. Detta hotell med exklusiv profil ligger 1,8 km från Hurtigrutens terminal och 0,2 km från Rosenkrantztornet.

I detta hus finns 116 rum och en hiss och en reception. Till faciliteterna hör bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Boendet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. På hotellet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även transferservice, tvättservice och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen (gratis). Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. I de flesta rummen finns balkong. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder rökfria rum.

Aktiva gäster kan roa sig med cykelåkning/mountainbikeåkning. Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, gymnastik och aerobic. I huset finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad och hamam.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider