Casa Umare

Buenos Aires, Argentina Flagga - Argentina

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking

Hotellbeskrivning

I Buenos Aires-området Comuna 5 ligger Casa Umare, tio minuters promenad från Ciudad Cultural Konex och Abasto shoppingcenter. Detta lägenhetshotell i boutique-stil ligger 1,6 km från Museo Casa Carlos Gardel och 1,8 km från Parque Centenario.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, ett TV-rum, ett bibliotek, ett konferensrum, en tvättautomat och en rökruta. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet.

I rummen finns ett vardagsrum och badrum. Även luftkonditionering är installerat. Balkong är en del av de flesta rummens standard och innebär avslappning på hög nivå. I rummen finns en dubbelsäng. Det är möjligt att boka separata sovrum. I kokvrån finns en spis och en mikrovågsugn. Bekvämligheter som en TV-apparat och wifi bidrar till att ge en ökad semesterkänsla.

I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. På terrassen kan gästerna slappa i solen.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och ett café. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider