CasaCalma Hotel

Buenos Aires, Argentina Flagga - Argentina

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Cityhotellet är idealt för miljömedvetna och ligger i Buonos Aires centrum. Den närmsta flygplatsen är Buenos Aires - Jorge Newbery (AEP) som befinner sig fyra km från boendet. Flygplatsen Buenos Aires - Ministro Pistar (EZE) ligger ungefär 30 km bort.

Hotellet som erbjuder 17 dubbelrum befinner sig i en byggnad med nio våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. Till faciliteterna hör bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I boendet finns ett bibliotek. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en DVD-spelare och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. I badrummen finns en dusch, ett badkar, ett bubbelbadkar och en bidé. Hårtork och badrockar finns också. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Boendet erbjuder rökfria rum.

En bubbelpool lockar till sköna stunder. På hotellet finns även möjlighet till aktiviteter som cykelåkning/mountainbikeåkning, ett gym och spa, massagebehandlingar, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider