Epoque Hotel Relais and Chateaux

Bukarest, Rumänien Flagga - Rumänien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Bucharest (OTP): 17.3 km (28 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 900

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell erbjuder ideala omgivningar för vuxna med barn och befinner sig en kort promenad från centrum Bukarest. Till flygplatsen Bucharest - Baneasa (BBU) är det ungefär nio km och till flygplatsen Bucharest - Otopeni (OTP) 18 km.

De 15 juniorsviterna, de 20 sviterna, de 10 lägenheterna, de 45 enkelrummen och de 45 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på sex våningsplan och nås lätt med två hissar. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Boendet har även en rad affärer. Boendet gäster är hjärtligt välkomna att koppla av i trädgården. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen (gratis). Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Balkong är standard i flesta rummens. Rummen är inredda med såväl kingsizesäng som bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. I kokvrån finns ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Även hårtork och badrockar finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och ett rum där rökning är tillåten.

Poolanläggningen är en plats för både njutning och badroligheter. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och aerobic. Huset förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu, ett ångbad, en hamam och en skönhetssalong. Även massagebehandlingar finns att nyttja (avgiftsbelagt).

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. För gästerna finns en rökfri restaurang med klimatanläggning till hands. Även barnstolar och en separat rökavdelning står till förfogande. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. En läcker frukost får gästerna ur sängen. För lunch (à la carte) och middag (à la carte och meny) erbjuds ett rikt utbud av läckerheter. Man kan även beställa från menyn, som även inkluderar specialkost som dieträtter och vegetariska rätter. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider