SH Hotel Boutique Ingles Valencia

Valencia, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 6 km
  • Flygplats Valencia (VLC): 11.4 km (21 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell befinner sig i Valencia och ligger ca. sex km från stranden. Från detta centrala boende är det mycket nära till både nöjen och underhållning. Den närmsta flygplatsen är Valencia (VLC) som ligger ungefär 14 km från boendet.

Cityhotellet byggdes år 1920. De fem enkelrummen och de 58 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på tre våningsplan och nås lätt med en hiss. Vid 24-timmars-receptionen är in- och ut-checkning möjlig vid alla tider på dygnet. Inrättningen har likaså en garderob, bagageförvaring, ett kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. På boendet finns även en tidningskiosk och ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet mot avgift. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Balkong är standard i flesta rummens. Gästerna sover i en dubbelsäng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett minikylskåp. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Som en ytterligare bekvämlighet finns hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Ett disco och en nattklubb innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

På boendet finns en rökfri restaurang, en matsal, ett café och en bar. Till frukost kan gästerna avnjuta en härlig buffé. Till lunch och middag står valet mellan de olika a la carte-rätterna. Glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider