Hotel Pietracap

Bastia, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • Flygplats Corsica - Bastia (BIA): 22.6 km (25 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe

Hotellbeskrivning

Hotel Pietracap ligger i San-Martino-di-Lota nära stranden, en kort 1 minuters promenad från Cap Corse och 8 minuter från Plage de la Marine de Pietranera. Detta hotell med exklusiv profil ligger 1,5 km från Plage de Toga och 2,5 km från Plage de Grisgione.

Det här boendet har en hiss och en reception. Till faciliteterna hör bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Balkong är standard i flesta rummens. I rummen finns en dubbelsäng. På rummet finns det en minibar. En TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummen finns hårtork. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Badanläggningen utomhus svalkar skönt. På terrassen finns bekväma solstolar. Här finns även möjligheten att varva ned med gym och bordtennis.

Det finns ett café. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider