Husa President Park

Bryssel, Belgien Flagga - Belgien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Bryssel (BRU): 18.9 km (25 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 1000

Hotellbeskrivning

Cityhotellet är centralt beläget och idealt för såväl affärsresenärer som för familjer. Boendet ligger på en huvudgata, ungefär 1,5 km från stadens turistiska smältdegel. Till Bryssels är det är en km. Till flygplatsen Brüssel - Zaventem (BRU) är det 12 km. Flygplatsen Charleroi (CRL) ligger 70 km från boendet.

Hotellet som erbjuder 297 rum och 14 sviter befinner sig i en byggnad med fyra våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. Till faciliteterna hör även en garderob, bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På boendet finns även en tidningskiosk och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Här finns en cykeluthyrningsservice och för de cyklande gästerna finns en cykelparkering. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med projektor och fotokopiator tillgängligt.

Rummen erbjuder luftkonditionering och centralvärme. Gästerna sover i en dubbelsäng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Utöver det finns ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. Uppbäddningsservicen ger gästerna extra komfort. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och sminkspegel till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder 296 rökfria rum och rökrum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. En bubbelpool lockar till rogivande muskelavslappning (avgiftsbelagt). Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, biljard och gymnastik. Boendet förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu, massagebehandlingar, hydroterapibehandlingar och ett solarium. Även ångbad finns att nyttja (avgiftsbelagt).

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Gästerna skäms bort i den rökfri restaurangen. Restaurangen är utrustad med både klimatanläggning och barnstolar. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En innehållsrik frukostbuffé är garant för en skön start på dagen. För lunch och middag står valet mellan a la carte och meny. Dieträtter och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider