Crowne Plaza Dusseldorf/Neuss

Düsseldorf, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Düsseldorf (DUS): 15.2 km (22 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Detta businesshotell i den 4-stjärniga kategorien befinner sig i centrala Neuss och ligger endast 50 m från havet. I närområdet finns ett brett spektra av fritidsaktiviteter att sysselsätta sig med. Till flygplatsen Düsseldorf (DUS) är det ungefär 14 km och till flygplatsen Köln - Cologne/Bonn (CGN) 50 km.

Hotellet hälsar gästerna välkomna till ett 16-våningshus med sammanlagt 246 rökfria rum och en hiss. Flerspråkig personal, i den dygnet-runt öppna receptionen, assisterar gärna vid eventuella frågor. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en drickautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. På hotellet finns även en tidningskiosk och ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, rumservice och tvättservice. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat och fotokopiator tillgängligt.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Här finns även en direktvalstelefon, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och sminkspegel till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Aktiv rekreation och härligt sunda bad väntar gästerna i badområdet. På terrassen finns bekväma solstolar. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med cykelåkning/mountainbikeåkning. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och gymnastik. Hotellet förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu, ett ångbad och massagebehandlingar. Även solarium finns att nyttja (avgiftsbelagt).

Den gastronomiska avdelningen består av en rökfri restaurang och en bar. Frukost, lunch och en middag á la carte lockar med många rätter och lika många kulinariska njutningar. Dieträtter, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål. Huset har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider