Comfort Hotel Royal Zurich

Zürich, Schweiz Flagga - Schweiz

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Zurich airport (ZRH): 10.9 km (15 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 500

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger i Zürich. Boendet är placerat i stadens centrum och ligger ungefär 3,3 km från stranden. Boendet har mycket goda förbindelser till kollektivtrafiken, med anslutningar inom 300 m.

Huset hälsar gästerna välkomna till ett fem-våningshus med sammanlagt 60 rum och en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Inrättningen har likaså en garderob, bagageförvaring, ett kassaskåp, ett växelkontor och en drickautomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. På boendet finns även en tidningskiosk och ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV-apparat, en radio, en uttagsadapter och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och sminkspegel till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning och tennis. Huset (och dess läge!) lämpar sig mycket väl för skidåkare. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, biljard och bowling. Ett wellnessområde med spa finns på hotellet. På kvällen kan gästerna avsluta dagen med livemusik.

På boendet finns en rökfri restaurang, ett café och en bar. Dagligen serveras en innehållsrik frukostbuffé och lunch. Restaurangen erbjuder även glutenfria måltider. Därutöver erbjuder huset även snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider