Hotel Royal by Manotel

Genève, Schweiz Flagga - Schweiz

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Genev (GVA): 5.5 km (14 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar

Hotellbeskrivning

Cityhotellet ligger en kort promenad från turistcentrumetGenfs, på en huvudgata. Boendet passar för affärsresenärer. Under vintern är regionen omtyckt för sitt alpina skidområde. Boendet ligger bara 40 km från längdskidåkningsspåren, medan pisterna ligger ungefär 50 km bort. Till flygplatsen Genf (GVA) är det åtta km.

Gästerna kan bo i ett åtta-våningshus eller i ett tre-plansannex. Anläggningen har 21 juniorsviter, sju sviter, 67 enkelrum och 107 dubbelrum. Receptionen är bemannad dygnet runt. Bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor bidrar till en komfortabel vistelse. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Fem hissar och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. I boendet finns ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Cyklar kan ställas i cykelförrådet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat. För konferenser, föredrag eller sammanträden står fyra rum till förfogande.

I rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med cykelåkning/mountainbikeåkning. Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, gymnastik och aerobic. I huset finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam, massagebehandlingar och hydroterapibehandlingar. Här erbjuds även det uppskattade nöjesprogrammet som består av en rad roliga aktiviteter för barn.

På boendet finns en matsal, ett café och en bar. Restaurangen har luftkonditionering och barnstolar. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En innehållsrik frukostbuffé är garant för en skön start på dagen. För lunch och middag står valet mellan a la carte och meny. I hotellet serveras också vegetariska rätter. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider