Rija Old Town Hotel

Tallinn, Estland Flagga - Estland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Tallin (TLL): 8.3 km (17 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell erbjuder ideala omgivningar för dem som söker ett unikt boende i en autentisk atmosfär och befinner sig mitt i Tallinn hjärta. Till flygplatsen Tallinn (TLL) är det ungefär fem km.

Detta cityhotell byggdes år 1880. De tre enkelrummen och de 38 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fyra våningsplan och nås lätt med en hiss. Vid 24-timmars-receptionen hälsas gästerna välkomna av flerspråkig personal. In-och ut-checkning är möjlig dygnet runt. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor, ett TV-rum, transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. I rum med heltäckningsmattor står dubbelsäng till förfogande. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med en minibar och ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

På boendet finns en restaurang, en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Det finns en mängd läckra rätter att välja mellan vid de tre huvudmåltiderna. Till lunch och middag kan gästerna njuta av ett variationsrikt urval av rätter från menyn. Restaurangen erbjuder även glutenfria måltider.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider