NH Collection Madrid Gran Via

Madrid, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Flygplats Madrid (MAD): 15.1 km (21 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

NH Collection Madrid Gran Vía ligger centralt i Madrid, ett stenkast från Gran Via och en 6 minuters promenad från Puerta del Sol. Detta hotell med exklusiv profil ligger 0,9 km från Plaza Mayor och 1,2 km från Pradomuseet.

Detta cityhotell byggdes år 1904. De 36 enkelrummen och de 100 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på åtta våningsplan och nås lätt med en hiss. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Kassaskåp och ett växelkontor står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Hotellet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice och en piccoloservice.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering, centralvärme och en fläkt. I rummen finns en dubbelsäng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV-apparat, en radio, en stereoanläggning, en CD-spelare och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Bassängerna i utomhusanläggningen passar dem som söker aktiv rekreation eller regelmässig vattenträning. På terrassen finns bekväma solstolar. För den som har lust att aktivera sig erbjuds tennis och beachvolleyboll. Vattensportentusiaster kan roa sig med vindsurfing, kanotpaddling och kajakpaddling. Efter en upplevelserik semesterdag kan hen träna och samla kraft i fitness-studion. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa och massagebehandlingar, då samtliga erbjuds.

På boendet finns en rökfri restaurang, ett café och en bar. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en innehållsrik frukostbuffé, lunch och middag. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider