Hilton Salwa Beach Resort & Villas

Doha, Qatar Flagga - Qatar

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Avstånd strand: 0 m
  • Flygplats Hamad International Airport (DOH): 91.1 km (1 hour 8 mins)
  • Närmaste strand/bad: 0 m
  • Bar: 3 st
  • Hiss
  • Restaurang: 4
  • Städdagar/vecka: 7

Hotellbeskrivning

Hilton Salwa Beach Resort & Villas är ett modernt hotell med flera faciliteter för hela familjen. Hotellet ligger precis intill stranden och en trevlig marina, på Qatars västkust, drygt 8 mil från Doha. Hotellet erbjuder ljusa rum, med inredningsdetaljer i qatarisk stil, för upp till fyra personer. Hilton Salwa Beach Resort & Villas har flera poolområden för både stora och små gäster med solstolar och parasoller för varma dagar. Vill du hellre spendera en dag på stranden har hotellet del, där du får nyttja solstolar och parasoller fritt. När du blir hungrig finns en bufférestaurang och tre à la carte-restauranger på området. Välj mellan italienska, arabiska, kinesiska och lokala rätter och blir du sugen på något gott att dricka, serveras svalkande drycker i hotellets tre barer.

På Hilton Salwa Beach Resort & Villas finns ett flertal aktiviteter för dig som vill vara aktiv på semestern. Här kan du träna i hotellets trevliga gym och är du intresserad av bollsporter finns basket, squash och tennis på hotellområdet. Föredrar du vattenaktiviteter, erbjuds bland annat kajak, SUP och trampbåt nere vid strandkanten.

I anslutning till hotellet finns ett stort vattenland med flera olika vattenrutschbanor och en nöjespark med åkattraktioner. På området finns även ett flertal restauranger, varav en ligger under vattenytan. Som gäst på Hilton Salwa Beach Resort & Villas har du fritt inträde till vattenlandet och nöjesparken.

Hilton Salwa Beach Resort & Villas passar dig som är ute efter ett modernt boende med hög standard i en avkopplande miljö.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider