Henningsvaer Bryggehotel

Svolvær, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • distance_city: 1200

Hotellbeskrivning

Villa Bryggekanten - by Classic Norway Hotels ligger centralt i Vagan, en 3 minuters promenad från Galleri Lofoten och 6 minuter från Henningsvaer bro. Detta hotell med golfbana ligger 1,8 km från Lofotens Hus Gallery och 7,3 km från Rorvika.

Boendet har 31 rum och en reception. Inrättningen tillhandahåller bagageförvaring. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. I affären kan mat köpas. I hotellet finns ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, tvättservice och en frisör. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

Rummens utrustning omfattar en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummet finns självklart en dusch. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, fiske, ridning, kanotpaddling, snorkling, en bastu och vandring.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och halvpension. Dagligen serveras frukost och lunch. Man kan även beställa från menyn, som även inkluderar specialkost som dieträtter och barnmenyer. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider