Det Hanseatiske Hotel

Bergen, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Bergen (BGO): 19.6 km (24 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Travel Safe
  • distance_city: 650

Hotellbeskrivning

Det Hanseatiske Hotel ligger i hjärtat av Bergen, ett stenkast från både Hansa-museet och Bryggen hamnområde. Detta hotell med exklusiv profil ligger 1,5 km från Hurtigrutens terminal och 0,2 km från Fisketorget.

På detta boende finns 16 rökfria rum och en hiss och en reception. Boendet erbjuder bagageförvaring, ett kassaskåp, ett bibliotek, rumservice, ett konferensrum och en bankettsal. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Gästerna sover i en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Bekvämligheter som internettillgång och en TV-apparat bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Därutöver går det att boka handikappanpassade badrum.

Måltider avnjuts i en av de tre restaurangerna. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider