Mary-Ann's Polarrigg

Longyearbyen, Svalbard och Jan Mayen Flagga - Svalbard och Jan Mayen

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Svalbard Longyearbyen (LYR): 4.3 km (5 mins)
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Mary-Ann's Polarrigg ligger i Longyearbyen, en tio minuters promenad från både University Centre in Svalbard och Svalbards kirke. Detta hotell ligger 0,7 km från Svalbard Museum och 0,9 km från Atelier Aino.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till inrättningen hör bagageförvaring. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet utan avgift. På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Wifi (gratis) ingår i rummens grundutrustning. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. En bubbelpool lockar till sköna stunder. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, fiske och ridning. Med kanotpaddling erbjuder huset sina gäster fritidsnöjen. Hotellet (och dess läge!) lämpar sig mycket väl för skidåkare. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds biljard och dart. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa, bastu och massagebehandlingar, då samtliga erbjuds. Under kvällstimmarna kan gästerna njuta av livemusik.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Dagligen serveras frukost och lunch. För speciella smaker eller preferenser erbjuds: dieträtter och barnmenyer Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider