Thon Arendal

Arendals kommun, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Kristiansand (KRS): 65.4 km (51 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar
  • distance_city: 200

Hotellbeskrivning

Thon Hotel Arendal placerar dig mitt i Arendal, ett stenkast från Klockers Hus och bara en fem minuters promenad från Trinity Church. Detta hotell med exklusiv profil ligger 1,4 km från Vitensenteret Sorlandet och 2 km från Bulder Lekeland.

Boendet har 120 rum och en hiss och en reception. Till faciliteterna hör bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. På hotellet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och 110 rökfria rum.

I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med fiske, dykning, gym, biljard, bowling och skönhetssalong. Ett disco och en nattklubb innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider