Lopesan Baobab Resort

Meloneras, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • uppvärmd pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • Avstånd strand: 300 m

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

En semester full av lyx, underhållning och kryddad med en exotisk touch är nu möjlig på Lopesan Baobab Resort. Detta 5-stjärniga hotell i Meloneras erbjuder de mest utvalda kunderna en miljö som påminner om afrikanska länder; från den vilda utformningen av sin flora till färgen på sina byggnader, jordnära och intrikata precis som sluttningarna av Kilimanjaro. Ibland behöver vi bara en suggestiv och fängslande miljö utan att behöva ge upp den komfort och avkoppling vi önskar i våra dagliga liv. Därför är denna exklusiva resort på Gran Canaria en av de mest originella, slående och spektakulära hotellkomplexen på ön.

Det första du märker med detta hotell på Gran Canaria är dess utseende. Med en fasad som imiterar afrikanska element, en kolossal ingång för att välkomna gäster och frodig vegetation imponerar Lopesan Baobab Hotel vid första ögonkastet. Men du behöver bara gå igenom dörrarna för att inse att det har mycket mer att erbjuda. Alla som bor här kommer upptäcka, överraskande, att rummen och tjänsterna samt det gastronomiska utbudet är spektakulära.

Rummen kombinerar afrikansk stil med moderna inslag och skapar en exklusiv och välkomnande atmosfär. Dessutom inkluderar detta breda utbud av tjänster bland annat underhållning, bagageförvaring, gym, miniklubb, minidisco och barnvattenpark. Och för att alla ska kunna njuta av fördelarna med detta enastående 5-stjärniga hotell i Meloneras har finns tillgång till poolen för personer med nedsatt rörlighet samt rum och faciliteter för dessa gäster.

Låt oss inte glömma gastronomin på Lopesan Baobab Resort Hotel, noggrant utvald och förberedd av hotellets kockar som vill att du ska prova deras utsökta rätter; från Akara, som har förmånen att vara en av de bästa afrikanska restaurangerna på Kanarieöarna, till Baobab, huvudrestaurangen, där du kan beundra dess särpräglade arkitektoniska element samtidigt som du smakar på mat från de fem kontinenterna. Och om allt detta inte vore nog erbjuder vi ett brett utbud av sportaktiviteter, inklusive bordtennis eller vattenpolo, bland annat.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider