Aguamarina Golf leiligheter

San Miguel de Abona, Spanien

Visa karta

Distans

  • Avstånd till strand: 50m
  • Avstånd till stad: 8km

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Inga tillgängliga erbjudanden

Beklagar, men vi kan tyvärr inte hitta något tillgängligt erbjudande som matchar hotell- och datumkombinationen.

Gå tillbaka till chartersöket

Utresa
Returresa
Utresa

Returresa

Hotellbeskrivning

Härligt poolområde och omedelbar närhet till havet!

Aguamarina Golf lägenheter är beläget i orten San Miguel de Abona. Här bor du på bästa tänkbara läge med havet och strandpromenaden precis utanför hotellet. Några få kilometer från hotellet hittar du också naturreservatet San Blas reserva Ambiental där en del av Teneriffas unika fauna och flora finns bevarad. På kort avstånd finns även några av öns bästa golfbanor.

När du vill ta ett dopp finns tre olika pooler att välja mellan, varav en är en inomhuspool. Aguamarina Golfs stora och härliga solterrass som har gott om solstolar och parasoller har ett priviligierat läge på hotellet med en fantastisk utsikt över havet. Inom området finns det gott om aktivitetsmöjligheter med bland annat gym (litet), tennisbana, bordtennis, minigolf och biljard. Hotellet erbjuder gratis transport med buss till Playa de las Américas och Los Cristianos några gånger per dag.

På Aguamarina Golf finns både en hotell- och en lägenhetsdel och där du kan nyttja faciliteterna på båda delarna. På Aguamarina Golf finns även ett butiksområde med souvenirbutik och minimarket. Aguamarina Golf är det perfekta valet för dig som önskar ett hotell med lugn atmosfär samt närhet till hav och natur.

Visa karta Se pris & boka

Karta

Recensioner